Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Blog » IQ Spellen

IQ Spellen

Gepubliceerd op 18 februari 2020 om 21:10

Vandaag besloten om mijn collectie Smart Games compleet te maken. De bordspellen had ik al enige tijd in mijn collectie. Ik kreeg toch regelmatig de vraag of ik ook aan deze IQ games kon komen. Zelf kende ik ze wel, maar had ze nog niet uitgeprobeerd. Maar ik moet echt zeggen dat ze erg leuk zijn. Je hebt een opdrachten boekje en vanuit daar speel je de uitdagingen. Echt goed nadenken en puzzelen. Ze zijn mooi compact gemaakt, waardoor ze handig mee te nemen zijn en op schoot te spelen zijn. Ook echt voor volwassenen bedoelt. Blij dat ik ze nu ken.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.