Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Blog » Smart Games

Smart Games

Gepubliceerd op 11 juni 2020 om 15:56

Hebben jullie al ervaring met het merk Smart Games? Zelf ken ik al jaren het mooie merk. Ik vind dat het 1 van de weinige merken zijn die net wat anders gaat. Bij de meeste spellen is het doel elke keer hetzelfde en zit er geen niveau verschil in. Niet bij Smart Games. Je hebt vaak meer dan 40 uitdagingen. Van makkelijk tot moeilijk. Je ziet eerst de opdracht en dan moet je het proberen op te lossen. Dat kan maar op 1 manier. Vaak lukt dat niet gelijk. Voordat je begint te schuiven of te zetten, denk je al naar of het lukt. Je brein daagt je goed uit. De spellen zijn vanaf 2 jaar tot 99 jaar. Ook volwassenen hebben keus in de Smart Games spellen. 

Ik ben zelf zo enthousiast dat ik de hele collectie heb opgenomen in mijn assortiment. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier en dan zie je mijn assortiment van Smart Games.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.