Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Blog » Duurzaam

Duurzaam

Gepubliceerd op 11 september 2020 om 10:56

Ik vind het erg belangrijk dat we puzzels, spellen en speelgoed verkopen die lang meegaan. Dat je er niet een jaartje mee kan spelen en dat het dan in de prullenbak beland. De artikelen bij mij in de collectie kunnen jaren mee. Wanneer je kinderen er te oud voor worden of het niet meer leuk vinden, kan je het nog gewoon doorverkopen. 

De puzzels zijn van duurzaam hout gemaakt. Ook zijn ze op waterbasis grafisch bedrukt. Geen chemische behandeling gehad. Het voordeel is ook dat de afbeelding niet schilfert. Het blijft allemaal mooi. 

Als ik verder kijk ben ik zo verrast hoeveel verpakkingsmaterialen ik krijg. Maar ook dat hergebruik ik weer. Zoals de meeste weten werk ik ook nog een aantal uurtjes in een speelgoedwinkel. Daar komt ook veel binnen. Samen verzamelen we het vullingsmaterialen. Die gebruik ik weer voor de bestellingen die worden opgestuurd. Dat scheelt een hoop plastic.

De voorraad die ik heb, liggen allemaal op planken die ik tijdens onze verbouwing thuis hebt bewaard. Het is een mooie ruimte geworden waar ik trots op bent.

Het zijn kleine handelingen die ik doe, maar wel belangrijk vind ik. 

Maar het kan misschien nog beter. Ideeën zijn welkom.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.