Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Blog » Houten Lagen Puzzels

Houten Lagen Puzzels

Gepubliceerd op 1 oktober 2020 om 20:35

Zelf kan ik de houten lagen puzzels nog goed herinneren van toen ik jong was. Regelmatig pakte ik de puzzel. Eerst om te ontdekken hoe een appel groeide. Wist ik veel. Maar later vond ik het gewoon leuk om de lagen bij elkaar te zoeken en kijken of ik ze er goed in kon leggen. Omdat ik ze zo leuk vond, kreeg ik er ook nog één later van het lichaam.  Die vond ik een stuk moeilijker. Ik weet dat ik er jaren plezier van had. 

Daarom wist ik ook dat ik deze puzzels in mijn collectie wilde hebben. Je ziet ze bijna niet meer. En dat is zo zonde. De puzzels ik verkoop zijn ook van zeer goede kwaliteit en kan je er net als mij vroeger, jaren plezier van hebben.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.