Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Blog » Wil je graag korting of niet?

Wil je graag korting of niet?

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 09:45

Zelf vind ik dit een moeilijke vraag om te beantwoorden. Er zijn meerdere factoren belangrijk. Heb je geld om te besteden of niet? Dat is misschien de belangrijkste. En hoe graag wil je het artikel?

Zelf ben ik niet op koopjesjacht. Ik koop iets wanneer we het nodig hebben. Voor een gelegenheid of voor de kinderen. Bij mij is het verder belangrijk dat ik mijn aankoop bij iemand doe die ik het ook gun. Wanneer ze toevallig korting hebben is dat mooi meegenomen. Wat ik wel belangrijk vind, is kwaliteit en duurzaamheid. Ik kan me wel voorstellen als je voor een bedrijf inkopen doe. Dan is het fijn wanneer je korting krijg bij grote aankopen. 

Uit ervaring weet ik dat dat tegenwoordig lastig is. De marges gaan omhoog en je verdient nog weinig aan je artikelen. Klanten willen gratis verzendingen. Grote bedrijven blijven stunten en dat maakt het allemaal nog moeilijker. Vaak hebben klanten dan niet door dat de prijzen eerst omhoog gaan. Ik hou hier niet van. Ik blijf met mijn prijzen eerlijk. Het hele jaar door. Wat vind u?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.