Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Blog » Terugblik 2020

Terugblik 2020

Gepubliceerd op 4 januari 2021 om 16:07

Wanneer ik terugkijk naar het jaar 2020. Dan denk ik echt....wauw wat is er veel gebeurt. Het afgelopen jaar ben ik verder gegaan met mijn website. Ik had hem net online gezet, maar moest nog veel leren. Zelf alles uitgezocht dmv webinars volgen, googelen, enz. En daarna toegepast. Best trots op mezelf dat ik echt een eigen website heb die ik zelf heb gemaakt. De afgelopen paar maanden was ik eindelijk tevreden.

Maar natuurlijk hadden we ook Corona. Daardoor veranderde de hele thuis situatie. Iedereen kwam thuis te zitten, werken allemaal thuis, kinderen thuis leren, zelf in de avond uren aan het werk en noem maar op. We maakten ons zorgen om anderen in de omgeving, familie en om ons zelf. Veel verdriet gezien en boosheid. Wat een impact heeft dat gehad. 

Toch is het een jaar geweest waar we veel hebben geleerd. Als ik naar ons kijk, moesten we meer overleggen om te zorgen dat iedereen aan zijn ontspanning en werk toe kwam. Rekening met elkaar houden. Creatief zijn met contact op afstand. En samen meer spelletjes doen (ook niet verkeerd). 

Nu is het 2021 en ben ik benieuwd hoe het gaat. Maar ik heb wel geleerd dat we niet alles alleen kunnen doen. Dat we samen er komen en dat gezelligheid en positiviteit belangrijk is.

2021...... laat maar komen. We zijn er klaar voor 🙋💐🎆❤️

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.