Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijk * Inpakservice

Home » Informatie » Decemberactie

Decemberactie

Bij De Educatieve Wereld hebben we voor de dure maand in December een actie bedacht. U kunt 10% korting krijgen bij uw aankoop. We maken geen keuze voor welke gelegenheid u de korting zou willen hebben. Het mag voor sinterklaas, kerst, verjaardag of aanvulling van uw spelletjeskast. Wanneer heeft u bij ons recht op de korting? De voorwaarde is:

  • Bij een aankoop van 80 euro of meer.

 

Hoe werkt het verder?

  • Wanneer u aantallen heeft die wij op voorraad hebben, kunt u afrekenen. U krijgt gelijk de korting. Bij opmerkingen kunt u invullen of u het ingepakt wilt hebben, de namen en cadeau. Geef ook aan welk papier u erom wilt hebben. Wij pakken het voor u in en zetten gelijk de naam erop. Of neem contact op of mail ons als u dat makkelijker vindt. Zodra het klaar is melden we, als we het verzenden of nemen we contact op om het langs te brengen als u in de buurt van Wierden woont. Zo heeft u er geen omkijken na.
  • Wanneer de juiste aantallen niet aanwezig is, treur niet. Neem contact met ons op of stuur een mailtje met uw wensen. Het liefst twee weken voor de tijd. We checken gelijk bij de leverancier of we aan de gewenste aantallen kunnen komen. U krijgt de volgende werkdag bericht van ons. Zodra we akkoord zijn, stuur we u een factuur met de korting. Ondertussen bestellen we de artikelen. Pakken we in als u dat wilt en zorgen dat het klaar staat om te verzenden. Ook daar zullen we u mee op de hoogte houden. Wanneer de factuur is betaald, zullen we het gelijk voor u opsturen. Woont u in de buurt van Wierden, dan brengen we het ook  graag langs.

 

 

Voorbeeld Bestelformulier

Bestelformulier

Uitzondering!

We hebben van het merk Haba voorraad, maar geen tientallen. Helaas is deze leverancier heel traag met leveren. Duurt ongeveer 2 à 3 weken. Wanneer u haba artikelen bij uw bestelling wilt zetten en het zijn grote aantallen. Dan is het verstandig om daar rekening mee te houden. Tussen bestellen en het feest moet iets van 3 à 4 weken zitten. Natuurlijk houden we contact en vragen mag altijd.