Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Informatie » Duurzaam

Duurzaam

Bij De Educatieve Wereld doen we graag mee aan duurzaamheid. Duurzaamheid is een breed begreep. We zullen uitleggen hoe wij ook aan het duurzaamheid denken.

 

Producten

Wij werken met artikelen die lang mee gaan. Je hebt jaren plezier met je bestelling. Wanneer je kinderen te oud worden voor het speelgoed, puzzel of spel. Dan zul je zien, dat je het makkelijk nog door kan verkopen. Het is nog niet kapot of versleten. Dus weggooien is niet nodig.

De productie van de artikelen gaan volgens de  strikte kwaliteits- en veiligheidseisen. Dat houdt ook in dat er niet zomaar bomen worden gekapt voor het hout. Alles gaat volgens de Europese wet. Verder worden de afbeeldingen op het hout op waterbasis grafisch gedrukt. Geen chemisch project. En veilig voor de kinderen. Doordat het bedrukt is, gaat het ook niet schilferen. 

 

 

Verpakkingsmaterialen 

Bij De Educatieve Wereld hergebruiken we de materialen. Vanuit de leverancier krijgen we de artikelen in dozen binnen. Deze dozen bewaren we weer voor de bestellingen. Verder werk ik nog in een speelgoedwinkel. Daar komt veel vullingsmaterialen binnen. Deze verzamelen we en gebruiken wij ook weer voor onze bestellingen. Zo zorgen we samen dat niet alles wordt weggegooid.