Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Informatie » Merken » Wie of wat is Beleduc?

Wie of wat is Beleduc?

De puzzels en spellen binnen het Beleduc speelgoed hebben ieder een duidelijk educatief thema en karakter. Gecombineerd met de uiterst hoge kwaliteit van Beleduc speelgoed zijn deze producten zeer geschikt voor gebruik op scholen en kinderopvang. Uiteraard is Beleduc speelgoed ook erg geschikt voor ouders die hoge kwaliteits- en educatieve eisen stellen aan het speelgoed voor hun kinderen. Het hout is samengeperst, zodat het niet kan splinteren of snel kapot kan gaan. De afbeeldingen zijn grafisch bedrukt. 

Hier een stukje over de missie van Beleduc zelf.

'Wij geloven dat kinderen niet spelen om te leren, maar leren omdat ze spelen.' Dit is het leidende principe van onze bedrijfsfilosofie.

Het is vooral belangrijk voor ons om de wens om samen te spelen te bevorderen en om een ​​verscheidenheid aan vaardigheden bij te brengen die een kind tussen de twee en zeven jaar moet leren.

In die zin is het onze ambitie op lange termijn om speelgoed te ontwikkelen dat alle kinderen in de wereld in staat stelt potentieel in hen te ontwaken, op te roepen en uit te breiden. We willen niet alleen individuele producten aanbieden, maar eerder educatieve leerconcepten. We hechten veel belang aan de holistische benadering van onderwijs en vertrouwen op de steun van ervaren docenten uit de wetenschap en de praktijk.

We willen dat onze producten langdurig worden gebruikt in kleuterscholen en kinderdagverblijven over de hele wereld.

We hopen met onze producten zoveel mogelijk kinderen te kunnen begeleiden op weg naar een creatief en zelfbepaald leven. We willen je graag een leuke tijd bezorgen met spel, plezier en spanning, waarin leren plaatsvindt - alsof het vanzelf gaat.

'Kinderen spelen niet om te leren, kinderen leren omdat ze spelen.'