Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Informatie » Merken » Wie of wat zit achter Dubbelzes?

Wie of wat zit achter Dubbelzes?

 

Uitgeverij Dubbelzes is opgericht door Annemariet van Beers. Samen met deskundigen en specialisten uit het werkveld heeft ze een collectie van breed inzetbare educatieve kaartspellen ontwikkelt. Dubbelzes is een zelfstandige onafhankelijke uitgeverij.En ze werken samen met diverse partners. De uitgeverij richt zich op alle kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders met leuke en leerzame producten voor thuis én voor school en voor naschoolse activiteiten. Dubbelzes producten worden dankbaar gebruikt vooral door: ouders met kinderen in de basischoolleeftijd en door leerkrachten, intern begeleiders, remedial teachers, logopedisten, SoVa- en weerbaarheidstrainers, (kinder)coaches en therapeuten.

De naam Dubbelzes. Hier een stukje over wat mevr. van Beers zelf zegt.

De naam Dubbelzes Uitgeverij staat voor positieve mentale kracht: het Dubbelzesgevoel. Wanneer je een spelletje met dobbelstenen speelt dan hoop je vooral vaak dubbelzes te gooien. Want gooi je Dubbelzes dan gebeurt er in het spel meestal iets positiefs waarmee je de kans vergroot om een doel te bereiken.

• “HET Dubbelzesgevoel” geeft mij een positieve focus en een mentale kracht. Het betekent positief denken en vertrouwen hebben in alles wat er komen gaat. Wat er ook gebeurt, ik kan het aan!  Wat ik nu écht belangrijk en zinvol vind om voor te werken en waarin ik met al mijn ervaringen het verschil kan maken, wat écht goed bij mij past, dat wil ik graag doen:

• Ouders en kinderen tools in handen geven om beter met zichzelf en met elkaar om te kunnen gaan!

• Mensen meer plezier laten ervaren door ze met elkaar in verbinding te brengen!

• De communicatie en interactie tussen mensen op een positieve manier beïnvloeden!

Dit vind ik belangrijk om aan bij te dragen. De spellen die ik ontwikkel en uitgeef helpen daarbij altijd spelenderwijs op een leuke manier.

• Dubbelzes staat ook symbool voor de beroemde Route 66, een lange (levens)weg vol verrassingen! Moeilijke én leuke verrassingen en uitdagingen, om van te leren én om van te genieten! 😉

 

Samenwerking

Voordat er een nieuw spel op de markt is en in de winkel ligt zijn er naast de auteurs ook nog allerlei andere mensen die linksom of rechtsom bijdragen aan het spel.

Samen met mijn partner Michiel Galama worden de beslissingen genomen, de overwegingen afgewogen, de keuzes gemaakt, de inspiratie gedeeld, de strategieën uitgezet, de logistiek van voorraadbeheer en administratie geregeld.

Naast Michiel zijn er natuurlijk nog meer mensen die met mij meedenken, teksten redigeren en op spelfouten en leesbaarheid controleren, de spellen uittesten, illustraties maken, het hele drukwerktraject verzorgen, de promotieuitingen bedenken en maken, op de beurs staan, de administratie doen, de pakjes naar de post rijden, of naar het Centraal Boekhuis of naar de verschillende distributeurs etc.