Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Informatie » Merken » Wat of wie is Helvetiq?

Wat of wie is Helvetiq?

Wij bij de Educatieve Wereld hebben de kaartspellen van Helvetiq in onze collectie opgenomen. Omdat de thema's de mensen aanspreken. Maar vooral omdat je met de kaartspellen kan lachen. Ze zijn leuk ontworpen. Hieronder een stukje geschiedenis van het ontstaan van Helvetiq.

Het verhaal begon in 2008 met een spel over Zwitserland. Terwijl de oprichter, Hadi Barkat, zich voorbereidde op een test als onderdeel van het naturalisatieproces, had hij een leuke tijd vol gelach. Hij ondervroeg zijn Zwitserse vrienden, maar ze wisten niet zoveel over hun land als ze wilden of beweerden. Op dat moment ontstond het idee om een ​​game te maken. De eerste 3.000 exemplaren, waarvoor elke cent was geteld, waren binnen een maand uitverkocht. Het overtrof hun verwachtingen! Ze realiseerden dat mensen gepassioneerd waren om op een leuke en toegankelijke manier te leren. Ze zijn verder gaan uitbrengen van spellen in Zwitserland. Het bleef een succes. Na een paar jaar waren ze benieuwd of de spellen ook in andere landen toegankelijk was. Al snel liep dat en nu hebben ze in 15 landen distributiepartnerschappen.

Hun motto is: We ontwerpen graag titels die uw aandacht trekken en u aan het lachen maken. Degenen die je inspireren en je het onbekende laten zien in het bekende.