Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Informatie » Merken » Wat is Stoere Stappen en wie zit erachter?

Wat is Stoere Stappen en wie zit erachter?

De kaartspellen van Stoere Stappen kon niet missen in mijn assortiment. Je merkt aan de kaartspellen, dat ze duidelijk zijn bedacht door iemand met veel ervaring. Maar wel de ervaring in praktijk. Er is goed over nagedacht. Hieronder een klein stukje over wie erachter het mooie merk Stoere Stappen zit.

Haar naam is Manon Ende. Op haar 16e ontdekte ze al dat ze het heerlijk vond om met kinderen te werken. Als vrijwilliger op een jeugdvereniging ging ze elke week enthousiast aan de slag met een uitdagend en afwisselend programma voor meiden in de leeftijd 7-12 jaar. Leuk, ontspannen en in hun vrije tijd. Ze merkten natuurlijk dat het bij de kinderen niet altijd even vrolijk ging. En dat ze het ook wel eens lastig hadden. Dat dreef haar om hun te helpen. Maar meer door het positieve te laten zien. Ze merkte dat kinderen daar erg goed op reageerden en het fijn vonden. Dat veranderde haar ook. Dat noemde ze Stoere Stappen.

Hoe gek het ook klinkt wanneer je in een lastige periode zit en je kind ziet worstelen; Hier ligt een cadeau in verscholen; namelijk dat je veel kunt leren. Nieuwe vaardigheden. Levenslessen. Inzichten. Zo is ze gaan studeren en ondertussen werkt ze als docent, kindercoach, spelontwikkelaar, vrijwilligerswerk en haar eigen bedrijf Stoere Stappen. Door de jaren heen kreeg ze veel inspiratie en daar wilde ze graag wat mee doen. Ze wilde graag anderen helpen en laten zien dat je het negatieve ook kon omdraaien met het positieve. Dat is haar absoluut gelukt, want haar kaartspellen hebben veel mensen en kinderen geholpen al.