Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Informatie » Merken » Wie of wat is Story Factory?

Wie of wat is Story Factory?

Story Factory is een jonge uitgeverij die spellen graag laten beleven. Ze hebben een brede collectie. Zelf hebben we de kaartspellen van Black Stories in de collectie opgenomen. Deze kaartspellen is een uitdaging voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Ze zitten vol raadsels die je moet oplossen. Klinkt makkelijk maar is het zekers niet.

Black stories wordt vertaald en uitgegeven in Nederland en Vlaanderen door Story Factory.

Story Factory is een jonge en enthousiaste uitgeverij die graag gezelschapsspellen combineert met mysterieuze raadsels, spannende oplossingen en zo nu en dan eens een lugubere gebeurtenis.

In 1964 kwam Holger Bösch erachter dat, in tegenstelling tot zijn vrienden en klasgenoten, zijn leraren niet enthousiast waren over zijn fantastische verhalen. Holger liet zich echter niet uit het veld slaan en ging zijn spannende en mysterieuze verhalen verzamelen. Jaren later, op een donkere spelavond bedacht hij aan de hand van al zijn verhalen een spannend, mysterieus, raadselspel en gaf het de naam black stories.

Bernhard Skopnik heeft aan de Hogeschool voor de Beeldende Kunst in Kassel (D) gestudeerd. Sinds 1985 werkt hij als zelfstandig tekenaar en illustrator voor tijdschriften en schoolboeken. Één ding is zeker, niemand kan zo’n duister sfeertje creëren voor de black stories als Bernhard!