Duurzaam * Persoonlijke Aandacht * Voorraad * Snelle service * Kindvriendelijke Artikelen * Inpakservice

Home » Informatie » Wie ben ik?

Wie ben ik?

 

Ik ben Liesbeth en ik woon samen met mijn man en twee kinderen van 9 jaar in Wierden. Zoals jullie wel kunnen raden ben ik dol op spelletjes. Met spelletjes doen heb je contact met de mensen die meedoen. We kletsen, overleggen en lachen samen.

De afgelopen 20 jaar heb ik in het Speciaal Onderwijs gewerkt en in Speelgoedwinkels. Nu nog steeds een paar uurtjes in een speelgoedwinkel. Mijn kennis over de spelletjes, puzzels en speelgoed heb ik dan ook natuurlijk uit mijn werk in het onderwijs en de speelgoedwinkel vandaan.

Maar waarom? De afgelopen tien jaar merkte ik, dat voor mijn gevoel, het educatieve speelgoed steeds minder wordt in een speelgoedwinkel. Er is moeilijk aan te komen of duur. Dat merkte ik vooral toen ik het graag voor mijn kinderen wilde kopen. Het brandde jaren in me dat ik daar verandering in wilde brengen. En ik het erg leuk vind om mijn kennis te delen met anderen. Nu mijn kinderen groter zijn en zelfstandiger heb ik eindelijk de stap kunnen en durven  zetten.

Het assortiment heb ik zorgvuldig uitgekozen. Het zijn mooie merken, van goede kwaliteit, leerzaam en met een redelijke prijs. Ik heb een klein bedrijf. Dat wil ik graag zo houden, omdat ik de klanten persoonlijke service wil kunnen bieden. Dus vraag gerust en ik hoop dat mijn assortiment jullie ook aanspreekt.